Vasbolt
XXIII. Budapest - Soroksár,
Grassalkovich út 146.
órajavító

A Vasboltot 1993-ban nyitottam meg Budapest XXIII. kerületében, Soroksár központjában, a régi Órásbolt helyén, a Postával szemben. Kezdetben csak kulcsmásolással, valamint zárak, lakatok és vasalások eladásával foglalkoztunk. A bolt kínálata fokozatosan bővült.

Ma már kaphatók nálunk a víz-, gáz-, és fűtésszereléshez szükséges szerelvények, kellékek, valamint csaptelepek, mosdók, WC-csészék és -ülőkék, WC tartályok is. Üzletünk az ELZETT zárak, a FISCHER DÜBEL rögzítéstechnika, a MOFÉM csaptelepek és a TOILETTE NETT speciális WC ülőkék márkakereskedése.

Ha a ház körüli munkához, javításokhoz keres szöget, csavart, tiplit, nálunk azt is megtalálja. De tartunk üzletünkben sok egyéb olyan árut — a postaládától az elemig, a fűrészlaptól a vágó-, csiszoló- és drótkorongon keresztül a ragasztóanyagig — amire előbb-utóbb mindenkinek szüksége lesz, és amitől igazán vasbolt a VASBOLT.
A Soroksáriak közül sokan ismernek minket, sokan jönnek hozzánk nemcsak áruért, hanem a szereléshez adott tanácsainkért is.

üzletbelső

Ha Ön még nem járt nálunk, látogasson el hozzánk, ha otthonában felújítást, javítást tervez, vagy éppen egy új kulcsra van szüksége.
Ha Ön szerelő vagy beszerző, nálunk egy helyen megtalálhatja a szükséges árukat, és speciális igényeit is igyekszünk kielégíteni.
Ha Ön már ismer minket, örömmel várjuk vissza!

KUDRON ZOLTÁN